Մասնագիտություններ
1․Զբոսաշրջություն (դասիչ` 1015.01.5)
- Որակավորումը` մասնագետ զբոսաշրջության ծառայությունների մատուցման
- Կրթությունը` միջին մասնագիտական
- Կրթության հիմքը
- հիմնական ընդհանուր կրթության հիմքով
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթության հիմքով
- Կրթության տևողությունը
- հիմնական ընդհանուր կրթությամբ՝ 3 տարի
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթությամբ՝ 2 տարի
- Ուսուցման ձևը` առկա
- Անվճար և վճարովի ուսուցման համակարգ
2․Զբոսաշրջային ծառայությունների կազմակերպում օտար լեզվի խորացված իմացությամբ
- Որակավորումը` զբոսաշրջության ծառայությունների սպասարկման մենեջեր
- Կրթությունը` միջին մասնագիտական
- Կրթության հիմքը
- հիմնական ընդհանուր կրթության հիմքով
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթության հիմքով
- Կրթության տևողությունը
- հիմնական ընդհանուր կրթությամբ՝ 4 տարի
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթությամբ՝ 3 տարի
- Ուսուցման ձևը` առկա
- Անվճար և վճարովի ուսուցման համակարգ
3․Գործավարություն օտար լեզվի խորացված իմացությամբ
- Որակավորումը` գործավար
- Կրթությունը` միջին մասնագիտական
- Կրթության հիմքը
- հիմնական ընդհանուր կրթության հիմքով
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթության հիմքով
- Կրթության տևողությունը
- հիմնական ընդհանուր կրթությամբ՝ 4 տարի
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթությամբ՝ 3 տարի
- Ուսուցման ձևը` առկա
- Անվճար և վճարովի ուսուցման համակարգ
4․Սպասարկման կազմակերպում
- Մասնագետի որակավորումը` մենեջեր սպասարկման ոլորտի
- Կրթությունը` միջին մասնագիտական
- Կրթության հիմքը
- հիմնական ընդհանուր կրթությամբ
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթությամբ
- Կրթության տևողությունը
- հիմնական ընդհանուր կրթությամբ - 3 տարի
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթությամբ - 2 տարի
- Ուսուցման ձևը` առկա
- Անվճար և վճարովի ուսուցման համակարգ
5․Հանրային սննդամթերքի տեխնոլոգիա
- Մասնագետի որակավորումը` տեխնոլոգ հանրային սննդի պատրաստման
- Կրթությունը` միջին մասնագիտական
- Կրթության հիմքը
- հիմնական ընդհանուր կրթությամբ
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթությամբ
- Կրթության տևողությունը
- հիմնական ընդհանուր կրթությամբ՝ 3 տարի 6 ամիս
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթությամբ՝ 2 տարի 6 ամիս
- Ուսուցման ձևը` առկա և հեռակա
- Անվճար և վճարովի ուսուցման համակարգ
6․Հացաթխման, մակարոնեղենի և հրուշակեղենի տեխնոլոգիա
- Մասնագետի որակավորումը` տեխնոլոգ հացաթխման, մակարոնեղենի և հրուշակեղենի արտադրության
- Կրթությունը` միջին մասնագիտական
- Կրթության հիմքը
- հիմնական ընդհանուր կրթությամբ
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթությամբ
- Կրթության տևողությունը
- հիմնական ընդհանուր կրթությամբ ՝ 3 տարի 6 ամիս
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթությամբ՝ 2 տարի 6 ամիս
- Ուսուցման ձևը` առկա
- Անվճար և վճարովի ուսուցման համակարգ
7․Խմորման արտադրության տեխնոլոգիա և գինեգործություն
- Մասնագետի որակավորումը` տեխնոլոգ խմորման արտադրության և գինեգործության
- Կրթությունը` միջին մասնագիտական
- Կրթության հիմքը
- հիմնական ընդհանուր կրթությամբ
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթությամբ
- Կրթության տևողությունը
- հիմնական ընդհանուր կրթությամբ - 3 տարի 6 ամիս
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթությամբ - 2 տարի 6 ամիս
- Ուսուցման ձևը` առկա
- Անվճար և վճարովի ուսուցման համակարգ
8․Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա
- Մասնագետի որակավորումը` տեխնոլոգ կաթի և կաթնամթերքի արտադրության
- Կրթությունը` միջին մասնագիտական
- Կրթության հիմքը
- հիմնական ընդհանուր կրթությամբ
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթությամբ
- Կրթության տևողությունը
- հիմնական ընդհանուր կրթությամբ - 3 տարի 6 ամիս
- միջնակարգ (լրիվ) ընդհանուր կրթությամբ - 2 տարի 6 ամիս
- Ուսուցման ձևը` առկա
- Անվճար և վճարովի ուսուցման համակարգ




